Taxiservicealmere, goedkoopste, taxi, amsterdam, almere, utrecht, 24/7, goedkoop, van, almere, naar, amsterdam, schiphol, schipholvervoer, taxi, bestellen, reserveren, taxi bestellen, taxi reserveren, goedkoop taxi service, TSA

TSA is de nieuwste taxicentrale van Almere en werkt met zorgvuldig geselecteerde aangesloten taxiondernemers. Behalve  4- en 5-persoonstaxi’s rijden er ook 8-persoonsbusjes met extra bagageruimte voor bijvoorbeeld luchthavenvervoer.

TSA wil voorloper zijn op het gebied van  personenvervoer en spant zich daar actief en voortdurend voor in. Een reeds bestaand onderdeel van TSA is Horeca Taxi Almere. Voor heel veel klanten binnen Almere een begrip. Een bedrijf dat zich vooral gespecialiseerd heeft in het vervoer van klanten in de nachten. Daar waar andere bedrijven niet thuis gaven waren wij vooral geroemd om onze bereikbaarheid en aanwezigheid. En na een avondje uit kan de horecagelegenheid een taxi laten voorrijden. Veilig en betrouwbaar. Wij zijn tegenwoordig voor bijna alle horeca in Almere het taxibedrijf.

Een taxi kan besteld worden via de telefoon en ons online bestelformulier. Dit geldt natuurlijk ook voor vervoer naar alle luchthavens in en rondom Nederland. Voor vervoer naar Schiphol kennen wij vaste zeer scherpe tarieven.

Alle chauffeurs worden uitvoerig opgeleid in stratenkennis, klantvriendelijkheid en veiligheid. Zowel de bestuurders als de voertuigen voldoen aan alle eisen van TSA.  Schone, moderne en veilige voertuigen, zorgen voor een betrouwbare rit die de passagier bovendien met pin kan betalen.

Bel 036-222 22 22 of bestel via ons online bestelformulier

 

Voor een taxi in de regio Almere én landelijk, TSA verzorgt het, met aandacht en kwaliteit.